Kenali Kami

Ditubuhkan pada 1987 oleh Tn. Hj. Mohd Kamel Abdullah dan masih berdiri teguh sehingga kini. Dengan pengalaman melebihi 30 tahun dalam bidang pelancongan khususnya Haji dan Umrah, dan penyedia perkhidmatan dalam bidang Ticketing, Inbound & Outbound memberikan kami kelebihan untuk memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada pelanggan kami.

Kami menyediakan perkhidmatan kepada semua meliputi Jabatan & Agensi Kerajaan, Swasta & Koperat dengan cara pembayaran yang pelbagai seperti Tunai, Online banking, Local order (LO) & Waran Perjalanan Udara Awam (WPUA). Pembekal kami pula terdiri daripada pemain-pemain  industri penerbangan yang pelbagai,  domestik mahupun antarabangsa. Dan kami adalah penyedia perkhidmatan bersifat “profit making” bebas dan tidak bergantung  kepada mana-mana individu mahupun Syarikat lnduk lain. Kami memberikan penekanan dalam menjalinkan hubungan yang berpanjangan dan memberikan  perkhidmatan yang terbaik untuk para  pelanggan kami. Kami berbangga untuk memberikan khidmat pelanggan yang profesional pada kadar yang berpatutan, telus dan berintegriti.

Misi

Kami berharap untuk memberikan jaminan perkidmatan yang mesra pelanggan dan profesional kepada pelanggan kami dengan penuh rasa hormat dan tertib. Seterusnya memacu perkembangan perniagaan kami ke aras yang lebih baik di masa hadapan. Kami akan kekal fokus dalam membina jalinan perhubungan yang konsisten dan berkekalan dengan para pelanggan kami mendahului transaksi perniagaan. Kami percaya akan nilai yang kami terap mampu membawa kami jauh ke hadapan.

Visi

  • Menempatkan diri di kelompok Agensi terbaik dalam Jualan Tiket.
  • Memberikan perkhidmatan yang Profesional kepada pelanggan.
  • Menjamin Perkhidmatan yang telus dan berintegriti.
  • Mendahulukan pelanggan dari perniagaan.
  • Memastikan perniagaan terus berdaya saing dan mapan.

rekod khidmat kami untuk ummah

0
sejak tahun
0
tahun beroperasi
0 +
bilangan jemaah