Tn Hj Mohd Athif Bin Mohd Kamel.

Aluan Ketua Pengarah

Kami amat berterima kasih kepada semua yang memberi sokongan kepada CITRA TRAVEL & TOURS SON BHD untuk sepanjang perjalanan kami melangkah ke hadapan dalam bidang industri Pelancongan ini.

Sokongan yang berterusan dari semua pihak terutama sekali dari Jabatan-jabatan Kerajaan, Agensi-agensi Kerajaan Pusat & Kerajaan Negeri  Kelantan, Badan Berkanun, Pihak Korporat & Syarikat swasta  yang  memberikan kami kemampuan untuk terus memberikan perkhidmatan yang  terbaik kepada semua pelanggan kami.

Kami percaya akan setiap perhubungan yang baik dan berkesan akan berkekalan. Dengan itu, kami dengan sedaya-upaya kami akan terus berusaha untuk memberikan  perkhidmatan pelanggan yang terbaik bagi memastikan para pelanggan kami mendapatkan apa yang terbaik buat mereka. Kami berharap hubungan yang muhibbah ini akan terus berkekalan.

Akhir kata, “tanpa anda siapalah kami” menjadi ungkapan yang menjadi motivasi utama kami untuk terus kekal sebagai pemain industri yang kompetatif dan berdaya saing yang tinggi. Andalah sumber kekuatan kami.

Tuan Haji Mohd Athif Bin Mohd Kamel